..

Menar verkligen förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen, har bara helt enkelt inte haft någon tid till att blogga, har haft så mycket annat roligt framför mig, allt det kommer i ett annat blogg inlägg troligtvis i morgon! Ville bara skriva ett inlägg och visa att jag lever. peace !



You are the best ♥

Berättar lite kort om dagen..

Gick först till skolan, men sen efter några timmar kände jag mig dålig, fick otroligt ont i halsen och var så galet trött höll på och somna på varenda lektion, var lika bra att jag gick hem. Så min dag har sätt ut så att jag har sovit bort rätt mycket, men det var otroligt skönt att få sova också! I morgon är det sista dagen på veckan och sen Höstlov, känns otroligt bra!



Ny hjälm!


Har köpt en ny hjälm, så snart kommer den hem skickad, wiie ♥

underbara Detroit

Som nu ni kanske inte vet har jag även en helt underbar häst, Hans namn är Detroit och han är 14 år, han är ett arabiskt fullblod till 100 %! Han är en häst som gör allt för ryttaren och då menar jag allt, Även fast han har sina dagar då verkligen ingenting funkar i hans huvud. Då beter han sig verkligen som ett sto, Men det gör absolut ingenting, han är min solstråle och lyser upp mina dagar, jag tycker om han så otroligt mycket. här kommer några bilder på min finaste ♥








Presentation

Mitt namn är Lovisa Åmark och jag är en tjej på snart 15 år. Jag går sista året i grundskolan och ska gå gymnasium sen med inriktning frisör. I mitt liv händer det mycket, väldigt mycket skola för mycket tycker jag, men även musik, alla underbara vänner m.m. För övrigt är jag en person som kan vara riktigt envis, har värsta morgon humöret, men jag skrattar väldigt mycket och är ofta glad, mina vänner tycker även att jag är en sån person man alltid kan prata med, massor med kärlek till dom! ♥


Första inlägget

Första inlägget på den här bloggen, Jag tröttnade på alla mina andra bloggar, så raderade dom och börjar på nytt nu, Min underbara vän Johanna hjälpte mig och jag är super nöjd över den, älskar headern.

I den här bloggen kommer jag skriva allt från himmel och jord, Mycket tips, musik, Kläder, Kärlek och även mycket om min älskade häst.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0